PE malamalama tekinolosi paipa

PE paipae tatau ona masani ai i tatou uma, e masani ona faaaoga i o tatou olaga.Faatasi ai ma le faʻaleleia atili o le soifuaga o tagata, o manaʻoga o tagata mo oloa o loʻo faʻatupulaʻia faʻavavevave, ma o ana tekinolosi ua faʻateleina ma sili atu ona matua.Le isi, o le a ou faʻalauiloaina le tekonolosi faʻafefeteina o le PE tube.
I le vaʻaia o nisi o faʻafitauli o loʻo i ai nei, faʻatasi ai ma numera faʻataʻitaʻiga tekonolosi, o le suiga o le gaosiga o oloa i totonu o le falegaosimea na suʻesuʻeina.Muamua, i luga o le faʻavae o le faʻatalanoaina o se numera tele o faʻamatalaga faʻapitoa, o le talitonuga autu o le liliu, o uiga o le paipa masani o le liliuina o le mate, o le le mautonu o le paipa PE o le liliuina o le paipa, ma le lua masani masani o le faʻaogaina o le axial compression. talanoaina.O le le mautu o loimata o le pito faagaau e su'esu'eina faigofie.
Lona lua, o le fa'aliliuina faiga o paipa masani fa'apipi'i oti e pei o le cone mate, lapotopoto tulimanu mate ma groove mate e su'esu'e fa'apitoa.O le faʻagasologa o le faʻaogaina o paipa faʻapipiʻi eseese e mate ma o le aʻafiaga o taʻiala autu i luga o le faiga o loʻo suʻesuʻeina, ma o nisi tulafono o le aʻafiaga o faʻasologa eseese i luga o le faiga o loʻo tuʻuina atu i luma.
I luga o le faʻavae o suʻesuʻega o loʻo i luga, o loʻo faʻatatau i faʻaletonu o le paʻu taʻavale masani, o le fausaga o le "booster" o le paʻu o le taʻavale na tuʻuina atu i luma, o le faʻagasologa o le faʻagasologa o le taʻavale na faʻataʻitaʻiina, ma le aʻafiaga o vaega eseese i luga. sa su'esu'eina le faiga o le faiga.Iloiloga, o se otootoga muamua o nisi tulafono faʻavae.Pe a faatusatusa i le faiga masani o le paipa PE, o le "SUPERcharger" paipa feliuliua'i mate e le gata e faaleleia atili ai le sa'o geometric o le paipa feliuliua'i, ae fa'apena fo'i le fa'aleleia atili o le fa'aogaina o paipa paipa.
O le paipa PE e fesoʻotaʻi i le electrothermal liusuavai, ma o le malosi faʻatasi e maualuga atu nai lo le tino paipa.Maualalo le vevela aafiaga tetee, maualalo vevela embrittering vevela o polyethylene e matua maualalo, e mafai ona faaaoga i le va o -60 ℃ ~ 60 ℃.I le fausiaina o le taumalulu, ona o le lelei o le teteʻeina o mea, o le a le tupu le paipa paipa.Fa'atiga lelei tete'e ta'e, paipa PE e maualalo le maaleale notch, malosi sele maualuga ma sili tete'e maosi, fa'alavelave fa'alesiosiomaga ta'e faatinoga e matua mata'ina fo'i.
Lelei faʻamaʻi faʻamaʻi, paipa PE e mafai ona tatalia le tele o vailaʻau faʻasalalau vailaʻau, vailaʻau vailaʻau i totonu o le eleele o le a le mafua ai se faʻaleagaina o le paipa.O le polyethylene o se insulator eletise, o lea e le pala, ele po'o le fa'amea eletise;E le fa'aolaina fo'i le tupu a'e o limu, siama po'o sigi.
Tete'e matua, ola umi auaunaga, e aofia ai le 2 ~ 2.5% carbon black polyethylene paipa tufa tutusa, e mafai ona teuina i fafo pe faaaoga mo le 50 tausaga, e le faaleagaina e le ultraviolet radiation.
O le paipa PE e lelei le ofuina.O le ofuina o le paipa PE ma le paipa uʻamea e 4 taimi o le paipa uʻamea.I felauaiga palapala, o paipa e sili atu ona lelei le ofuina nai lo paipa uʻamea, o lona uiga o le umi o le auaunaga ma sili atu le tamaoaiga
E ala i le folasaga o loʻo i luga, e tatau ona i ai sau malamalamaga i le PE tube turnover molding technology, afai e te fia iloa atili e uiga i faʻamatalaga o oloa, faʻamolemole faʻalogo i la matou upega tafaʻilagi faʻafouina, faʻamoemoe e fesoasoani ia te oe.
信图片_20221010094707


Taimi meli: Oke-28-2022