Fa'afefea ona tausia paipa paipa vai PE

1. Anti-polokaina

poloka opaipa paipae masani lava.O se tasi o mafuaʻaga o le poloka ona o mea mai fafo e pipii i se vaega o le paipa.polokapaipa vaie le gata ina fa'alavelave i o tatou olaga, ae fa'atupu ai le mamafa tele o paipa vai ma afaina ai le ola o paipa vai.Ina ia aloese mai le pupuni, e mafai ona tatou faʻaopopoina se alavai o le fola i le alavai alavai e puipuia ai le tele o mea mai fafo mai le ulu atu i le paipa.

2. Anti-omiga

E ui lava o le maaa o polyethylene i luga o lepaipao lo'o fa'atupula'ia pea, o le a o'o fo'i i le mamafa tele o le mamafa mai fafo, e mafua ai le pa'u.O le mea lea, pe a faʻapipiʻi le ala, taumafai e faʻapipiʻi le ala i luga o le pito i luga o le potu, e le gata ina aloese mai le paʻu o le alavai e mafua mai i mea mamafa, ae ia aloese foi mai le mamafa o le tau o le taia o le eleele e tausia ai le ala i le taimi. le liki.

3. Puipuiga o le la ma le malulu
O le faʻaalia umi o le a le gata ina faʻatupuina ai le polyethylene i le matua o le paipa ma faʻaitiitia ai lona faʻatinoga, ae faʻapea foi ona o le susulu o le la i totonu o le paipa paipa, ma maua ai tulaga mo le toe gaosia o le tele o microorganisms, ma mafua ai ona ufiufi le paipa i le tele. o le limu, e afaina ai le faʻaaogaina.E malepe le palasitika i le tau malulu, ma afai e malo le vai i totonu o le paipa, o le a pa le paipa.Ina ia puipuia paipa mai le faʻaalia i le la mo se taimi umi poʻo le malulu tele, taumafai e aua le tuʻuina paipa faʻaalia pe faʻapipiʻi mea faʻapipiʻi i nofoaga faʻaalia mo le afifiina.I le taumalulu, o le vai i totonu o paipa e tatau ona sasaa i le po.

4. Fa'alogo lelei i le fa'amamāina
I se siosiomaga susu, e faigofie ona faʻatupuina siama, lea o le ai ai se aafiaga patino i le lelei o le vai.E mafai ona matou fa'aopoopoina fungicides i le faiga o le ta'amilosaga e fa'aumatia ai siama ma algae ma fa'amama le vai.

6


Taimi meli: Sep-15-2023